Xhamia IKRE LEXO Lesen

14055331241288808556 15654976475738826153 1804509388750743409 5285395369367626885 9602584873827537575 IMG_5206

Galeria e Aktiviteteve

IMG_20191214_135446 IMG-20180923-WA0013 IMG-20190517-WA0028 IMG-20191215-WA0018 IMG-20191215-WA0023 IMG-20191215-WA0049

LIGJËRATA E HUTBES SE XHUMASË ” PËRGOJIMI SI VESË I KEQ”

LIGJËRATA E HUTBES SE XHUMASË ” PËRGOJIMI SI VESË I KEQ”   Aktualisht shikojmë se shumë besimtar kryejne ritet dhe detyrat e fesë siç janë të urdheruara nga Allahu xh.sh, falin namazin, japin zekatin, agjerojne Ramazanin, respektojne normat bazë të besimit Islam, por kanë shprazëtira  nga ana e edukimit dhe pastrimit...

Continue reading

the download will begin in 10 seconds (limit : 500ko/s)
All zip Quran

1
2

    KURANI