Xhamia IKRE LEXO Lesen

2496047247604532087 IMG_5090 ptr cof ptr rpt

Galeria e Aktiviteteve

IMG_20191108_214218 IMG_20191215_163401 IMG-20190517-WA0015 IMG-20190517-WA0027 IMG-20191215-WA0015 IMG-20191215-WA0024

LIGJËRATA E HUTBES SE XHUMASË ” PËRGOJIMI SI VESË I KEQ”

LIGJËRATA E HUTBES SE XHUMASË ” PËRGOJIMI SI VESË I KEQ”   Aktualisht shikojmë se shumë besimtar kryejne ritet dhe detyrat e fesë siç janë të urdheruara nga Allahu xh.sh, falin namazin, japin zekatin, agjerojne Ramazanin, respektojne normat bazë të besimit Islam, por kanë shprazëtira  nga ana e edukimit dhe pastrimit...

Continue reading

the download will begin in 10 seconds (limit : 500ko/s)
All zip Quran

1
2

    KURANI